Home Prezentare Program Bob Proctor Inscrieri Parteneri Contact
CEO SPACE Romania
Bob Proctor

Considerat a fi unul dintre cei mai de seamă mentori şi profesori al Legii Atracției, Bob Proctor se ocupă de peste 40 de ani cu dezlănţuirea adevăratului potenţial al minților oamenilor din toată lumea. Fondator al ’’Life Success Productions’’,  Proctor este autorul cărţii de mare tiraj „You were born rich'' şi este susținut de Earl Nightingale, profesorul necontestat în ceea ce priveşte îmbunătățirea modului de viață prin schimbarea modului de a gândi.

Când vine vorba de sistematizarea vieţii, nimeni altcineva nu-l poate devansa pe Bob Proctor. "El este pur şi simplu cel mai bun.'' Bob Proctor este unul dintre experţii lumii în ce ce priveşte pesronal coaching-ul, instruirea oamenilor în a ieşi din propria zonă de confort pentru a se putea descoperi şi exprima, obţinând astfel accesul la un succes de neimaginat.

De asemeni, Bob Proctor este unul dintre principalii protagoniști ai "The Secret", unul dintre cele mai cunoscute filme documentare despre Legea Atracţiei şi manifestarea intenţiilor noastre, care a schimbat viața a milioane de oameni din întreaga lume.

Află mai multe informații
inscriere eveniment
Rin Grand HotelThe Money ChannelLife CareRadio 21Iulius MallCeo Space
3ner 9am121.ro1801bestjobsbusiness-educlubafaceriEKA investmenteva.roflu.roinvest-eastmeteor-pressneogennoble manhattanromania residencesfatulmediculuiwall streetziare.comlyonessbody-mind-spiritConfidence CampelevatePhoenix mediaCiTVNews OutdoorAll DistributionLibraria EminescuBanii Nostrilady4everdacic coolhttp://www.dmi.ro
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!